Bescherm jezelf en anderen met Sterillium Med

Bescherm je handen en anderen met Sterillium Med

Steeds meer mensen treffen extra maatregelen om zichzelf en anderen te beschermen tegen virussen. Zo dragen veel mensen mondkapjes in het openbaar, zoals bijvoorbeeld in overdekte winkels of in het openbaar vervoer. Wat doe jij om jezelf en anderen extra te beschermen? Wat je ook doet, met Sterillium Med zit je altijd veiliger. In dit artikel gaan wij namelijk in op alles wat met hygiëne te maken heeft en wat jij nog verder kan doen om jezelf en je omgeving schoon en hygiënisch te houden.

Het wassen van je handen

Toegegeven, het is misschien een open deur die we intrappen. Toch wast lang niet iedereen zijn handen, wat vaak leidt tot irritatie vanuit de omgeving. Naast dat dit als onhygiënisch wordt beschouwd, is het ook niet sociaal geaccepteerd wat kan leiden tot scheve blikken. Onthoud daarom altijd dat als je je handen wast, je hiernaast ook zeep moet gebruiken en het liefst voor minstens een halve tot hele minuut alle plekken van je handen wast. Hierna kan je dan handontsmetting van Sterillium Med gebruiken voor extra hygiëne. Daarnaast is het ook verstandig om je handen te drogen met papieren doekjes als die beschikbaar zijn. Dit voorkomt dat je bijvoorbeeld een doek aanraakt met je schone handen die vele anderen voor jou al hebben gebruikt. Veel toiletten gebruiken tegenwoordig trouwens ook blazers die je handen droog blazen. Op deze manier zijn je handen gelijk droog én verspil je geen papier!

Ontsmet je handen met Sterillium Med

Naast dat het erg belangrijk is om je handen goed te wassen met zeep, is het regelmatig ontsmetten van je handen ook erg belangrijk om overige bacteriën van je handen te verwijderen. Hoe vaak je je handen het beste kan ontsmetten op een dag, hangt af van verschillende factoren. Als je bijvoorbeeld thuis werkt, zal je waarschijnlijk je handen minder moeten ontsmetten dan iemand die de hele dag overal heen reist. Na en tijdens een reis die je met het openbaar vervoer maakt is het erg verstandig om je handen te ontsmetten met Sterillium Med. Ook als je thuis komt van bijvoorbeeld boodschappen doen is het erg verstandig om je handen nogmaals te ontsmetten. Veel mensen ontsmetten hun handen niet, niet zozeer omdat zij dit niet willen maar omdat zij bang zijn dat hun handen erg uitdrogen. 

Gevoelige handen 

Sterillium Med heeft geen extra geur- en kleurstoffen of parfum, wat het beter geschikt maakt voor gevoelige handen. Tenslotte moet overigens wel vermeld worden dat alle soorten handdesinfectanten je handen iets uitdrogen. Dit komt door het werkzame bestandsdeel dat een alcoholbasis heeft. Als je hier ontzettend veel last van hebt, raden we je aan om ook een goede handcrème te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *