Folders leveren veel op voor je bedrijf

Folders leveren veel op, meer dan je zou denken. Het is slechts een kleine investering en omdat je ze zowel makkelijk uit kan delen als ergens kan achterlaten, schiet het erg op. In feite laat je met folders een visitekaartje achter dat iedereen altijd kan pakken als er interesse is voor jouw bedrijf of product.
Natuurlijk kan je folders ouderwets op straat uitdelen, maar je kan vaak ook afspreken dat je een stapeltje achterlaat in bepaalde openbare plaatsen. Denk hierbij aan een bibliotheek of specialiteitenwinkels. Zo weet je heel snel een groot publiek te bereiken. Misschien zelfs mensen aan wie je gedacht zou hebben in een algemene mailinglijst mee te kunnen nemen. Tevens kun je folders geheel naar wens laten printen. En daardoor zijn de mogelijkheden enorm.

Ze leveren veel op voor je klanten


Je zou het misschien niet denken, maar folders leveren ook veel op voor je klanten. Als je het ontwerp goed aanpakt, heeft de folders alle nodige informatie binnen handbereik. Je laat het niet aan de klant over om zelf een website rond te kijken en de informatie die gezocht wordt zelf te vinden. In plaats daarvan leest hij in een oogopslag wat hij weten moet. Waar je bedrijf voor staat, wat het kan leveren en hoe de klant in contact kan komen met het bedrijf. Informatieoverdracht binnen minder dan een minuut. Dat bespaart tijd, en dat kan iedereen in deze gehaaste wereld altijd waarderen. 

Het trekt veel aandacht


Folders leveren veel meer aandacht.  Als je tegenwoordig een digitale nieuwsbrief stuurt, is vaak binnen een tel weer verwijderd. De mailbox stroomt toch al vol en de mail ook nog eens openen om te weten wat een bedrijf wil melden. Of een folder nu aandachtig bestudeerd wordt of niet, je ziet de inhoud altijd in een oogopslag. Dat betekent dat er bewust of onbewust al aandacht aan je bedrijf is gegeven. En als de klant de moeite neemt de folder ook daadwerkelijk te lezen, dan kan hij de informatie bewaren op een plek waar die zichtbaar is. Dat is nog altijd makkelijk te doen met een fysiek product dan met iets digitaals. Ondersneeuwen is geen onbekend woord in de digitale wereld. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *