Wat zijn de voordelen van een no cure no pay methode?

Wanneer iemand wordt betaald voor het verlenen van een bepaalde dienst wordt hij meestal betaald voor de inspanning die hij hiervoor heeft verricht. Maar in sommige gevallen is het echter gunstiger om iemand niet te betalen voor de verrichte inspanning maar alleen voor het resultaat. Dit kan via de no cure no pay methode. Bij deze methode wordt de dienstverlener slechts betaald wanneer hij de dienst tot een goed einde heeft gebracht. Wanneer men bijvoorbeeld een opdracht geeft bij een incassobureau in Amstersfoort, betaald men het incassobureau alleen als deze de opdracht op een geslaagde manier heeft uitgevoerd. Zo weet je zeker dat de klus geklaard wordt. Bij sommige diensten kan dat een hoop stress schelen. 

Voordelen

Een no cure no pay methode kan vele voordelen hebben ten opzichte van een normaal dienstverband waarin de dienstverlener wordt betaald voor de inspanning die hij heeft verricht. Zo zorgt een no cure no pay methode ervoor dat de dienstverlener meer op het resultaat let. De dienstverlener wordt tenslotte niet betaald als hij de opdracht niet op een succesvolle manier uitvoert dus is het in zijn eigen belang dat hij een goed resultaat neerzet. Wanneer de dienstverlener wordt betaald voor de inspanning die hij of zij verricht, is het minder motiverend om op het resultaat te letten. Dat is een groot voordeel bij veel diensten. Het is natuurlijk vervelend als je ergens voor betaald en je krijgt niet wat je wilt. Met de no cure no pay methode ga je dit makkelijk tegen.

Incassobureau in Amersfoort

Een incassobureau in Amersfoort werkt bijvoorbeeld al met de no cure no pay methode. Maar wat houdt dit precies in bij een incassobureau? Dit betekent dat je als schuldeiser niet de kosten betaalt aan het incassobureau. De debiteur betaalt in dit geval het incassobureau. Dit is zeer voordelig in vergelijking met bijvoorbeeld een incasso advocaat. Deze stuurt namelijk een factuur per uur en hier ben je dus veel geld kwijt, ongeacht het slagen van de incasso. Kies daarom voor de no cure no pay methode wanneer je nog geld krijgt van een partij. Op deze manier ben je verzekerd van lagere kosten en van een succesvolle incasso. Dat scheelt een hoop zorgen. Zeker bij een dienst als een incasso, waar de dienst door gaat tot het gelukt is. Kan het een erg vervelende ervaring zijn als hier deze methode niet wordt toegepast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *