Regel snel een zakelijk inschrijfadres!

Ondernemers zijn de ruggengraat van onze samenleving en het is uitermate belangrijk dat je op een goede manier begint. Wij kunnen je helpen door een zakelijk inschrijfadres aan te maken. Heb je daar nog nooit van gehoord? Dan leggen we dat graag uit. Of heb je er gewoon nog nooit aan gedacht? Waar je bijvoorbeeld zou kunnen kijken is  www.zakelijkhuren24.nl. Zij hebben jarenlange ervaring en hier ben je in goede handen. 

In het kort, een zakelijk inschrijfadres is een adres waar jouw zaak op staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Al jouw post komt naar die zakelijke locatie en niet naar jouw woonhuis. Het scheelt vaak een hoop stress en gedoe door werk en privé gescheiden te houden. In dit artikel willen we je graag vertellen over de voordelen van een eigen zakelijk inschrijfadres.

Voordeel 1 – Hou je privé en werk van elkaar gescheiden

Zoals we in de inleiding al zeiden, is het een ideaal idee om met een nieuwe bedrijf of onderneming werk en privé van elkaar te scheiden. Er zijn genoeg ondernemers die stoppen met ondernemen omdat ze de stress niet aankunnen en jij kan met een virtueel kantoor of zakelijk postadres zorgen dat de stress je niet te veel wordt. Al je zakelijke post komt niet thuis, maar op dit postadres aan.. 

Voordeel 2 – Bescherm je gezin met een virtueel kantoor

Als jouw bedrijf in de officiële papieren ergens in de stad staat ingeschreven, is het bijna onmogelijk voor onveilige en dubieuze figuren om jouw woonhuis op te zoeken. Ook zullen klanten er niet aan denken om bij jou thuis langs te gaan: ze hebben immers jouw woonadres niet. Voorkom met een dergelijk zakelijk adres dat mensen bij je vrouw en kinderen voor de deur staan die geen idee hebben wat ze moeten antwoorden.

Voordeel 3 – Je lijkt professioneler met een virtueel kantoor

Een virtueel kantoor huren is ook nog eens wijs om te doen, omdat je op die manier professioneler kijkt. Je kunt bijvoorbeeld een of twee locaties in grote steden aanvragen, zodat mensen denken dat je een groter bedrijf bent dan dat je daadwerkelijk bent. Een visitekaartje met twee locaties in de Utrechtse en Rotterdamse binnenstad (ik noem maar wat) zal er mooier en professioneler uitzien dan een woning in een Vinex wijk.

Voordeel 4 – Een zakelijk adres en virtueel kantoor is goedkoop

Er zijn tegenwoordig bedrijfjes die een virtueel postadres al aanbieden voor enkele tientjes per maand. Ze sturen jou de post die binnenkomt digitaal op en op die manier ben je ook nog eens snel door je post heen.

Kortom, een virtueel kantoor is een ideale en goedkope manier om van stress af te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *