De eisen voor je bedrijfswebsite

Website laten maken

Ieder bedrijf is tegenwoordig online te vinden. Zeker in een digitaal tijdperk is het een must om een website te hebben. Je kan daarom op heel veel manieren een website maken. Je kan zelf een template aanschaffen en deze vullen, je kan zelf een website vanaf nul bouwen of je kan een website laten maken. Als je zelf geen expert bent in het maken van een website is het aan te raden om een website te laten maken. Je weet op deze manier zeker dat je website voldoet aan alle eisen van tegenwoordig. Wat zijn die eisen?

Vindbaar

Het is belangrijk dat je website goed vindbaar is in Google. Er zijn veel concurrenten die ook allemaal hun product of hun dienst willen verkopen. Door je website middels een strategie op te bouwen zorg je ervoor dat deze bovenaan in Google komt. Websitebouwers weten alles van strategie en koppelen deze aan SEO. Zo wordt er een organische stroom gemaakt van bezoekers die naar je website komen. Samen met jou kijkt de websitebouwer naar zoekwoorden die voor je website relevant zijn en vervolgens worden deze opgenomen in de strategie. Door het toepassen van deze strategie wordt je website vindbaar. 

Relevant

Het is ook van belang dat je website relevant is. Heeft de website geen content die relevant is voor de bezoeker dan is de bezoeker snel weer weg. De bezoeker is specifiek op zoek naar iets en zal alleen op je website blijven hangen als blijkt uit je content dat de bezoeker datgene wat hij of zij zoekt daadwerkelijk kan vinden op je website. Zorg daarom voor relevante content. Met relevante content bedoelen we teksten, maar ook afbeeldingen en de vormgeving. Content in de vorm van tekst en beeld lever je zelf aan wanneer je een website gaat laten maken. Je kan deze content ook laten maken door een contentspecialist. 

Responsive

Verder is het belangrijk dat je website responsive is. Responsive is de gebruiksvriendelijkheid van je website. Een website is leuk, maar als je alleen op een desktop alles goed kan zien heb je er weinig aan. Veel mensen bezoeken websites tegenwoordig namelijk ook met een smartphone of een tablet. Misschien gebeurt dit zelfs wel vaker dan dat er nog website worden bezocht met een desktop, zeker wanneer er snel iets wordt gezocht. Zorg er daarom voor dat het design zich vanzelf aanpast. Dit is ook helemaal naar wens te maken, dus geef het aan bij de websitebouwer zodat er samen naar gekeken kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *